Interatieve media

Bezoek je de website regelmatig om te kijken of er nieuwe wedstrijdinformatie of uitslagen zijn geplaatst? Maak je bezoek dan leuker door onze interactieve en sociale media! Laat ons weten wat je van de website vindt door een berichtje achter te laten in ons gatenboek,  of bezoek onze marktplaats om ski-spullen te (ver)kopen. Daarnaast hebben we nog een forum, poll en berichten-systeem.. Members only. Registreer dus meteen!

Gastenboek

Wil je iets kwijt over de website, of heb je een vraag aan andere bezoekers? Dan kun je daarvoor terecht in ons gastenboek. Wij zouden het erg leuk vinden als jij ook een berichtje achter laat!

Fotoalbum

Tijdens wedstrijden of evenementen worden er vaak foto's gemaakt. Wij proberen al deze foto's op onze website te verzamelen of door te linken naar fotoalbums op andere locaties. Natuurlijk is alle hulp welkom om deze verzameling met foto's uit te breiden, want wie wil er nou geen actiefoto van zichzelf? Dus heb je onlangs foto's gemaakt? Laat dit ons dan weten zodat wij deze op de website kunnen plaatsen.

Filmpjes

Net zoals in ons fotoalbum proberen we de meeste hilarische, vetste of mooiste ski-gerelateerde filmpjes te verzamelen. Dit kunnen filmpjes zijn van skiteam-leden, wedstrijden of andere evenementen. Heb jij nog een leuk filmpje gespot dat niet op onze website staat vermeld? Neem dan svp. contact met ons op.

Marktplaats

De Marktplaats is het platform voor vraag en aanbod van ski-spullen. Het kan worden gebruikt om tweedehands skispullen te kopen of te verkopen, maar ook om nieuwe skispullen onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld afdalingspakken of scheenbeschermers. Check daarom regelmatig of er nog interessante koopjes te vinden zijn. Ben je op zoek naar iets specifieks? Plaats dan een advertentie en misschien kunnen mede-skiërs je helpen!

Dashed