Algemene informatie

Skiteam Wolfskamer.nl is ontwikkeld voor en door skiërs. Door de enorme hoeveelheid aan informatie en het gebrek aan één centraal punt waar alle startlijsten, uitslagen en overige wedstrijdinformatie wordt verzameld, is deze website in het leven geroepen. Wat begon als een onschuldige project groeide echter al snel uit tot een groot succes. De website kwam voor het eerst on-line in de laatste maand van 2004 en is in zo'n vijf jaar tijd uitgegroeid tot de meest geraadpleegde skisite van Nederland. Onze database met uitslagen gaat terug tot 1994 -- een tijd die maar een klein deel van de huidige wedstrijdskiërs heeft meegemaakt. Daarnaast hebben we de medaillestand geïntroduceerd waarmee skiteams onderling hun prestaties kunnen vergelijken, evenals de huidige ranglijst, (fictieve) puntenstand en biografie voor iedere wedstrijdskiër. Kortom: voor ieder wat wils!

Ook in de toekomst zullen we met de tijd mee blijven gaan. Waar deze website in 2004 de eerste was in zijn soort, zullen wij ons de komende jaren gaan richten op de social media en het mobiele / tablet platform. Maar natuurlijk blijven we ook gewoon de meest recente wedstrijdinformatie en uitslagen verzamelen.

Waarom wij dit allemaal doen? Omdat wij een passie hebben voor het wedstrijdskiën en denken dat deze website kan bijdragen aan een overzichtelijkere, gezelligere en sportievere wedstrijdcultuur. Wij zijn misschien gestopt met wedstrijdskiën, het Nederlandse wedstrijdcircuit moet natuurlijk wel voort blijven bestaan!
En daarbij proberen we ook de concurrentie wat aan te wakkeren :-)

Downloads

Skiteam nieuws, wedstrijdinformatie en startlijsten zijn allemaal op te zoeken bij de Downloads. Op deze manier proberen we alle oude informatie overzichtelijk en gegroepeerd weer te geven, zodat je te allen tijde de juiste informatie terug kunt zoeken. Dus ben je ergens naar op zoek? Check dan eerst onze downloads-pagina!

Sponsors

Voor Skiteam Wolfskamer zijn sponsors van groot belang om de juiste materialen en trainingsfaciliteiten aan te kunnen bieden. Diverse sponsors dragen op eigen wijze bij aan de ontwikkeling en professionalisering van onze trainingsprogramma's en daarmee ook aan het wedstrijdskiën in Nederland. Wij willen daarom onze sponsors graag bedanken die onze organisatie, het skiteams en de skiërs naar een hoger niveau tillen!

Veel gestelde vragen

Met regelmaat ontvangen wij overeenkomende vragen over het gebruik van deze website. De één is de ander niet, en wat voor ons logisch lijkt kan voor de ander heel ingewikkeld lijken. Om die reden hebben we een aantal veel gestelde vragen uitgewerkt en op deze pagina geplaatst. Dus zit je ergens mee of heb je een brandende vraag over de website, kijk dan eerst bij onze veel gestelde vragen. Mocht er geen antwoord op je vraag te vinden zijn, neem dan contact met ons op en wij zullen je vraag zsm. proberen te beantwoorden.

Statistieken

De statistieken geven een afspiegeling van de activiteit en populairiteit van onze website. In de zomermaanden daalt het niveau gewoonlijk, terwijl de wintermaanden zorgen voor de hoogste pieken. Hiermee wordt een impressie gegeven van het aantal bezoekers dat onze website maandelijkelijks bezoekt.

Dashed